Vi välkomnar vår nya kund Interbuild till Ngine!

Ny kund Interbuild live på 4 dagar! Interbuild är sedan 1995 engagerade i design, utveckling, inköp och försäljning av massiva trämöbler över hela världen. Interbuild säljer bland annat bänkskivor, massiva trägolv, utemöbler och balkongmöbler i akacia. De marknadsför även trämöbler för inomhus bruk och möbler till badrumsinredning. 

Vi är mycket stolta över att vi tillsammans med vår plattformspartner Sitedirect har lanserat Interbuilds nya webbshop. Från att vi fann varandra till att vi lanserade tog det enbart 4 dagar, det är vad vi kallar smidigt och enkelt! Detta var möjligt genom acceleratorn GO Commerce Start-up

Jan Rudhede, VD på Interbuild, om samarbetet:
“Vi var ute efter en flexibel partner och plattform som kan hantera våra olika produkter och behov, samt en stabil plattform för vår växande marknad både i Sverige men också för etablering i övriga Europa. Valet föll på Ngine och SiteDirect för att vi snabbt kunde komma igång med att sälja. Enbart 4 dagar efter beslut var vår e-handel lanserad och första ordern kom bara några minuter efter lanseringen. Vi är väldigt nöjda med Ngine som samarbetspartner och SiteDirect som webbplattform"
 
Lösningen baserar sig på senaste version av SiteDirect GO Commerce med helt nytt användargränssnitt och Headless Commerce som har levererats tillsammans med vår partner Ngine.
Mer information:
Carl Magnus Svensson cms@ngine.se 

 

Vi välkomnar vår nya kund Interbuild till Ngine!