Ngine är ett konsultbolag fokuserat på e-handel och digitala affärer.

Att sätta upp en e-handel för en marknad är det många som gjort, men att sätta upp en e-handel för 35 marknader på 37 språk med effektiv hantering av logistik, tull och momshantering. Då är det några färre. Lägg sedan till att du ska hantera översättningar på den lokala marknaden med ett separat cms-system. Då är det väldigt få. Vi är en av dem och det är vi väldigt stolta över!

Vårt kontor är i Borås, men våra kunder finns över hela landet.

Borås är helt klart ett av Sveriges ledande område inom digitala affärer och har ett handelsursprung som sträcker sig flera hundra år tillbaks. Postorderbranschens mecka har nu etablerat sig till att vara ett nav inom digitala affärer, logistik och global handel.

Vi snackar inte – vi agerar – på riktigt.

Vi har en mångårig erfarenhet inom digitala affärer och har stött på många spännande utmaningar genom åren. Det har gett oss insikt i vad som krävs för att genomföra affärslösningar som fungerar. Inte bara snacka fina ord utan se till att det kommer fram konkurrenskraftiga lösningar som gör skillnad.

Vårt team - lika men ändå olika.

Alla i teamet har samma drivkraft och passion. Att verkligen vilja åstadkomma effekt av det arbete vi lägger ner.  Det är då vi skapar särskillnad och affärsnytta. Det är då vi mår bra. Exempel på kompetenser hos oss.

- Business analysts
- Verksamhetskonsulter
- Projektledning
- Marketplace specialists
- Strategic business
- UX/IU
- Content
- Backend/frontend
- Growth marketing

Vill du veta mer om Ngine? Kontakta Carl Magnus Svensson som är affärsansvarig. Tel 0708 656575 alternativt mail cms@ngine.se 

Kontakta oss för en snabbanalys!

Har ni en omsättning från 10 Msk/år och är beredda att ta nästa steg – rejält?
Då erbjuder vi en snabbanalys av era digitala initiativ och ger ett förslag på vad nästa steg skulle innebära.